LogWall for Sky Head Office

LogWall for Sky Head Office

We’re very pleased to have been commissioned to create a set of 6 connecting panels incorporating spacing for mirrored windows. The client has opted for a light pine lightly sanded to give a bleached effect. The piece will be of staggered arrangement.

You will notice from the production image to the right, that the panel joins have been left free of logs. The panel set had been fully arranged and then all logs overlapping panel joins were removed and key coded. This enables the installation team to piece the logs back into situ once the panels have been fixed in position. We find this is the best way to produce a completely seamless LogWall.

Measuring just over 14 square metres the entire piece is to be set as a wall feature behind a bar at Sky’s head office in Isleworth.

sky_project_urban